Τελευταία Νέα
Οικονομία

Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά την Κυριακή 21/1 τα καταστήματα, το ωράριο λειτουργίας - Υποτονική η κίνηση στην αγορά

Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά την Κυριακή 21/1 τα καταστήματα, το ωράριο λειτουργίας - Υποτονική η κίνηση στην αγορά
Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους για την Κυριακή 21/1 είναι 11:00 - 18:00 - Για τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα από τις 11:00 έως τις 20:00
Ανοικτά και αύριο, Κυριακή 21/1, τα εμπορικά καταστήματα λόγω των χειμερινών εκπτώσεων, που θα διαρκέσουν έως το τέλος του Φεβρουαρίου.
Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους για την Κυριακή 21/1 είναι 11:00 - 18:00, ενώ για τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα από τις 11:00 έως τις 20:00.
Στο μεταξύ, υποτονική είναι η κίνηση στην αγορά σύμφωνα με τον εμπορικό κόσμο. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ν. Κογιουμτσής, μιλώντας με δημοσιογράφους απέδωσε την εικόνα αυτή στις επιπτώσεις της ακρίβειας, αλλά και στο γεγονός ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ήρθαν αμέσως μετά την εορταστική περίοδο.
«Οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα έχουν ψαλιδίσει το διαθέσιμο προς κατανάλωση εισόδημα και αυτό το εισπράττουμε στις ταμειακές μας μηχανές», ανέφερε ο κ. Κουγιουμτσής και συμπλήρωσε πως «ξοδεύτηκαν χρήματα μέσα στην εορταστική περίοδο, άρα δεν έχουν περισσέψει και πολλά». Ο ίδιος χαρακτήρισε ικανοποιητικό τον τζίρο των εορτών.
Τέλος, σημείωσε ότι στην αγορά υπάρχουν δελεαστικές τιμές και η σχέση ποιότητας - τιμής είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης