Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τσιτσιπάς: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι φιλοσοφία ζωής»

Τσιτσιπάς: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι φιλοσοφία ζωής»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε ένα κείμενο στα social media για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα πρωταθλητή να εξηγεί τι σημαίνουν τόσο για τον ίδιο, όσο και για μία τέτοια δύσκολη περίοδο.

Μπορεί η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες να έχει λάβει τέλος, ωστόσο εκείνος δεν φαίνεται να έχει αφήσει ακόμα πίσω του την πρώτη του Ολυμπιάδα. Σε ανάρτηση του στα social media, τόνισε πόσο σημαντική είναι η διεξαγωγή τους σε μία τόσο δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Σε μια εποχή όπου η πανδημία έχει απομονώσει τους ανθρώπους και τις χώρες, είναι πιο σημαντικό από ποτέ το ότι τα έθνη μπορούν ακόμη να ενωθούν στο πνεύμα του καλού, καθαρού αθλητικό ιδεώδους. Αυτό το πνεύμα σημαίνει να έρχονται κοντά άνθρωποι για να δείξουμε ότι έχουμε περισσότερα κοινά από αυτά που μας χωρίζουν.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πρώτα και πάνω από όλα η συμμετοχή και η καταξίωση και μετά η επιτυχία. Είναι φιλοσοφία ζωής, που εξυψώνει και συνδυάζει σε μια ισορροπία τις ικανότητες του σώματος, τη θέληση και το μυαλό.

Τα γήπεδα μπορεί να είναι άδεια και η ατμόσφαιρα πιο υποτονική, αλλά το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων καίει τόσο έντονα όσο η φλόγα του».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης