Μπάσκετ: Ντέρμπι και νίκη με 84-75 για τη Γαλλία κόντρα στην Ιταλία και τώρα ημιτελικός με Σλοβενία!

Μπάσκετ: Ντέρμπι και νίκη με 84-75 για τη Γαλλία κόντρα στην Ιταλία και τώρα ημιτελικός με Σλοβενία!

Μεγάλο ντέρμπι για μια θέση στην τετράδα του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ με τη Γαλλία να επικρατεί τελικά της Ιταλίας με 84-75.

 

Σχετικά Άρθρα

Νίκη με 84-75 για την την Γαλλία απέναντι στην Ιταλία σε ένα παιχνίδι που κορυφώθηκε στην τελευταία περίοδο και στέλνει τους “τρικολόρ” κόντρα στη Σλοβενία στα ημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ.

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροποημένο, με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια 8 φορές, χωρίς ωστόσο κάποια εκ των δύο ομάδων να μπορέσει να εξασφαλίσει μια διαφορά ασφαλείας. Οι «τρικολόρ» πήγαν στα αποδυτήρια της «Saitama Super Arena» προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (43-32).

 

Η ομάδα του Βενσάν Κολέ έγινε πιο επιθετική και στις δύο άκρες του παρκέ και ξεμάκρυνε με 10 πόντους (64-54) στο τέλος της τρίτης περιόδου. Με 5'56” να απομένουν για το φινάλε οι «ατζούρι» έφεραν το ματς στα ίσια (66-66) ξανακάνοντας το ματς ντέρμπι. Στο τέλος όμως χαμογέλασαν οι Γάλλοι, που θα πρέπει πλέον να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σλοβενίας του Λούκα Ντόντσιτς για να βρεθούν στο βάθρο.  

Double-double από τον Νικολά Μπατούμ με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Ρούντι Γκομπέρ που σημείωσε 22 πόντους και κατέβασε 9 ριμπάουντ. 

 

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 42-43, 54-64, 75-84

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης