Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βιώσιμο το ελληνικό χρέος, υποστηρίζει ο Βενιζέλος – «Απόδειξη η πτώση των spreads» - Πρωτοβουλία Σαμαρά η κατάργηση των 25 ευρώ στα νοσοκομεία

Βιώσιμο το ελληνικό χρέος, υποστηρίζει ο Βενιζέλος – «Απόδειξη η πτώση των spreads» - Πρωτοβουλία Σαμαρά η κατάργηση των 25 ευρώ στα νοσοκομεία
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά
(upd2)Η πτώση των spreads συνιστά απόδειξη πως το χρέος είναι βιώσιμο, διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.
Ειδικότερα, μετά το πέρας της κρίσιμης συνάντησης με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως η υποχώρηση των ελληνικών spreads συνιστά απόδειξη της εμπιστοσύνης των αγορών αλλά και της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
Όσον αφορά την κατάργηση του τέλους εισόδου στα δημόσια νοσοκομεία, αποκάλυψε πως αποτελεί πρωτοβουλία του ίδιου και του Πρωθυπουργού.
 «Το θέμα λύθηκε με σωστό τρόπο» διέτεινε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφερθείς στην «εξαφάνιση» του Χριστόδουλου Ξηρού, υποστήριξε με νόημα πως  «η χώρα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι».

Τι μετέδιδε νωρίτερα, το bankingnews.gr:
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ειδικότερα, Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος εξετάζουν όλα τα φλέγοντα ζητήματα, με την συζήτηση να πραγματοποιείται υπό την σκιά της «εξαφάνισης» του Χριστόδουλου Ξηρού.
Ψηλά στην ατζέντα της συνάντησης, βρίσκεται η αυριανή τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σημειώνεται πως αύριο, στο Ζάππειο Μέγαρο θα τελεστή η έναρξη της ελληνικής προεδρίας, παρουσία του Z.M. Barroso και του H.V. Rompuy.

Kαταργείται το 25ευρω
Την κατάργηση του τέλους εισόδου στα δημόσια νοσοκομεία αποφάσισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έπειτα από μαραθώνιες διαβουλεύσεις με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ωρών, θα κατατεθεί τροπολογία, σύμφωνα με την οποία θα καταργείται το τέλος στα νοσοκομεία.
Ως ισοδύναμο μέτρο, προβλέπονται αυξήσεις στην τιμή των τσιγάρων κατά 0,05 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης