Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Ν. Νικολόπουλου για υποθέσεις διαφθοράς

Παρέμβαση του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Ν. Νικολόπουλου για υποθέσεις διαφθοράς
Για τρελούς χορούς εκατομμυρίων και μίζες έκανε λόγο ο πρώην υφυπουργός μετά από συνάντηση με τον Συντονιστή Καταπολέμησης της Διαφθοράς
Στο γραφείο του κ. Ιωάννη Τέντε, Εθνικού Συντονιστή Καταπολέμησης της Διαφθοράς, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να του παραδώσει πλήθος κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, καταγγελιών και στοιχείων που αφορούν πολλές υποθέσεις με έντονη οσμή διαφθοράς.
Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε την ανάγκη βαθιάς και ουσιαστικής κάθαρσης που έχει ανάγκη ο τόπος, ώστε να ικανοποιηθεί και το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας, η οποία βάλλεται πανταχόθεν, ενώ διαρκώς αποδεικνύεται ότι επί σειρά ετών, πολλοί «φούσκωσαν» τους προσωπικούς τους λογαριασμούς εις βάρος του τόπου.
Μετά την κατάθεση των στοιχείων, ο πρώην υφυπουργός τόνισε ότι «τρελοί χοροί εκατομμυρίων, μίζες ποτάμια, πολιτικοί και στελέχη της κρατικής μηχανής με βαθιές τσέπες.
Και κοντά σε αυτά, φορολογικοί παράδεισοι made in Greece, αδέσποτες offshore, μηδενικοί έλεγχοι, δώρα σε μεγαλοεργολάβους που αθέτησαν συμβάσεις, εξακολουθητική σπατάλη προς ημέτερους. Όλα αυτά παρακολουθούν οι ξέπνοοι και εξαθλιωμένοι Έλληνες στην Ελλάδα του 2014».
Ακόμη δήλωσε χαρακτηριστικά «η δικαιοσύνη και ο λαός ας βάλουν το χέρι τους. Διαφορετικά τίποτα δεν μας σώζει…».

Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεση Μπόμπολα μετά από μήνυση του Νίκου Νικολόπουλου

Εξάλλου, αναβλήθηκε η υπόθεση της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο Ν. Νικολόπουλος κατά των Γεωργίου και Φωτίου Μπόμπολα, για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό του, μέσω της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, με ενυπόγραφου ρεπορτάζ αγνώστου και πιθανόν ανύπαρκτου προσώπου με το όνομα «Πατρινός».  
Ο δικηγόρος του κ. Μπόμπολα κ. Αλεξανδρίδης, πρώην Υπουργός  Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, πρόβαλε ως κώλυμα την ταυτόχρονη έκδοση  άλλης υπόθεσης, σε άλλο δικαστήριο, του πατρός και του υιού Μπόμπολα.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης