Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μετά το Παρίσι, ο Ευάγγ. Βενιζέλος (υπ. Εξωτερικών) μεταβαίνει στις ΗΠΑ

Μετά το Παρίσι, ο Ευάγγ. Βενιζέλος (υπ. Εξωτερικών) μεταβαίνει στις ΗΠΑ
Θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον ομόλογό του John Kerry, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, Jack Lew
Στην Ουάσιγκτον μεταβαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να έχει επαμές με τον ομόλογό του John Kerry, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, Jack Lew.
Ειδικότερα, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Παρίσι, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί αύριο στην Ουάσιγκτον με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, με τον οποίο θα συζητήσει θέματα διμερούς και διεθνούς ενδιαφέροντος, αλλά και ζητήματα που άπτονται της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε.
Την Παρασκευή, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών, με τον οποίο θα συζητήσει την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Robert Menendez, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ed Royce, με διευθυντικά στελέχη αμερικανικών δεξαμενών σκέψης (think tanks), καθώς και εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών οργανώσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης