Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ) – Αιχμές κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Κακλαμάνης (ΝΔ) – Αιχμές κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου
Δύο «γαλάζιες» υποψηφιότητες για το δήμο Αθηναίων

«Αγαπώ την πόλη μου και μέσα σε αυτή τη Βουλή δεν νιώθω και πολύ καλά» ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξηγώντας την απόφαση του να κατέβει και πάλι υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων.
Ο κ. Κακλαμάνης άφησε αιχμές για την κομματική νομενκλατούρα, που επιλέγει τους επίσημους υποψηφίους της ΝΔ: «αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος. Eγώ προέρχομαι από τη λαϊκή βάση και σε αυτήν απευθύνομαι.»
Πάντως, ο κ.Κακλαμάνης καλή δύναμη στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον έτερο και επίσημο υποψήφιο της ΝΔ για το δήμο Αθηναίων, εκφράζοντας την ελπίδα μέσα στους επόμενους 2,5 μήνες να μάθει τα προβλήματα της πόλης.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να κάνουν κέφι την Αυτοδιοίκηση, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά.
«Πρέπει πρώτα να μάθουν τι είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και μετά τα προβλήματα του δήμου» τόνισε ο κ.Κακλαμάνης.
Σε ερώτηση για το αν θα παραδώσει την έδρα του, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε αρνητικά: «Το έχω κάνει δύο φορές στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά δεν θα τους κάνω τη χάρη».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης