Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα επίθεση Κεδίκογλου κατά ΣΥΡΙΖΑ - "Ποιο από τα δύο κόμματα θα μας πει πόσο θα φορολογήσουν μισθωτούς;"

Νέα επίθεση Κεδίκογλου κατά ΣΥΡΙΖΑ -
"Τελικά ποιο από τα δύο κόμματα  θα μας πει πόσο θα φορολογήσουν μισθωτούς, συνταξιούχους, ακίνητα και καταθέσεις για να βρουν τα 10 δις που τους λείπουν;" τόνισεο κ. Κεδίκογλου
Νέα επίθεση εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Κεδίκογλου, στο πλαίσιο αντιπαράθεσης με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γ. Σταθάκη στη χθεσινή εκδήλωση με τίτλο «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης ημέρας».
«Για το κόμμα του κ. Τσίπρα   φταίνε οι δημοσιογράφοι που τόλμησαν να αναδείξουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι “η ιδέα για λιγότερους φόρους είναι παραπλανητική, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”. Αντίθετα, για το κόμμα του κ. Λαφαζάνη φταίει ο κ. Τσίπρας που συμφωνεί με τον κ. Σταθάκη».
«Τελικά ποιο από τα δύο κόμματα  θα μας πει πόσο θα φορολογήσουν μισθωτούς, συνταξιούχους, ακίνητα και καταθέσεις για να βρουν τα 10 δις που τους λείπουν;» κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.  
Νωρίτερα ο κ. Κεδίκογλου είχε ζητήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει «τι εννοεί ο κ. Σταθάκης όταν λέει ότι η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να αυξήσει τους φόρους κατά 5% του ΑΕΠ, δηλαδή κατά 10 δισ.».

 ΣΥΡΙΖΑ: Προσπάθεια διαστρέβλωσης
Σε σχετική ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για προσπάθεια διαστρέβλωσης των θέσεών του για τη φορολογία, σημειώνοντας ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση των φορολογικών εσόδων (και όχι των φόρων) στο μέσο όρο της Ε.Ε , την οποία και εκφώνησε στη χθεσινή εκδήλωση ο Γιώργος Σταθάκης, δεν είναι καινούρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης