Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων) – Παρέλαβα την Αθήνα στην χειρότερη φάση της μετά την Κατοχή

Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων) – Παρέλαβα την Αθήνα στην χειρότερη φάση της μετά την Κατοχή
Δριμεία επίθεση στον προκάτοχο του Νικήτα Κακλαμάνη


Την άποψη ότι παρέλαβε την Αθήνα στην χειρότερη της φάση μετά τη γερμανική Κατοχή και ότι την κράτησε όρθια εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ.Καμίνης, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του προκατόχου του Ν.Κακλαμάνη.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Καμίνης αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες του δίνουν σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του.
«Είναι μια καλή αφετηρία αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» είπε ο κ.Καμίνης, τονίζοντας ότι δεν φοβάται αλλά δεν υποτιμά και τους αντιπάλους του.
«Τα τελευταία χρόνια τα κόμματα φέρουν τετραετία ευθύνη για το πώς κατάντησαν τη χώρα. Όταν έχουμε υποψηφίους από κόμματα, αυτοί να κρίνονται από το τι μπορούν να προσφέρουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καμίνης
Για τον κ.Σπηλιωτόπουλο είπε ότι είναι πολύ παλιός στην πολιτική ζωή ενώ για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Σακελλαρίδη ανέφερε ότι τον καλοδέχεται στον προεκλογικό αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι δεν συμφωνεί με τη θέση του για τον περιορισμό της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης.
«Η ανάπτυξη της αστυνομίας πρέπει να είναι ισόρροπη, και τα τελευταία χρόνια η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της» είπε ο κ.Καμίνης σημειώνοντας με έμφαση πως «το θέμα της νεότητας δεν είναι η βιολογική ηλικία αλλά το τι νέο κομίζεις».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης