Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ) – Αν ήταν σοβαρός ο Σαμαράς, δεν θα υπήρχε ο Τσίπρας

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ) – Αν ήταν σοβαρός ο Σαμαράς, δεν θα υπήρχε ο Τσίπρας
Έμεινα εκτός πολιτικής σκηνής γιατί έγινα αντάρτης

Την άποψη ότι εάν ο Αντώνης Σαμαράς ήταν σοβαρός, δεν θα υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
«Ο κ. Τσίπρας δεν είναι στις προτιμήσεις μου. Μη με συγχέεται με άλλον πολιτικό αρχηγό που θέλει να συνεργαστεί για να τον κάνει Πρωθυπουργό» τόνισε ο κ.Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι έγινε αντάρτης και για αυτό έμεινε εκτός πολιτικής σκηνής.
«Δεν δέχθηκα αυτό που μου έλεγαν τα μεγάλα αφεντικά. Μόλις τους είπα «όχι» σε αυτό που επιθυμούσαν, με έβαλαν στη μαύρη λίστα» υποστήριξε ο κ.Καρατζαφέρης, υπογραμμίζοντας πως η πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα «δεν οδηγεί πουθενά» και τονίζοντας ότι «οι τρεις τελευταίοι πρωθυπουργοί, και οι τρεις μαζί δεν έχουν δουλέψει μια ημέρα».
Κληθείς να σχολιάσει τις αποχωρήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και του Θάνου Πλεύρη από το ΛΑ.Ο.Σ, ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι «εξαγοράστηκαν με θέσεις και καρέκλες».
«Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τον Άδωνι να κάνει αυτά που κάνει με Καρατζαφέρη αρχηγό; Βρήκε και τα κάνει. Κατάφερε να διαλύσει τον τομέα της Υγείας σε έξι μήνες. Με παίρνει καμία φορά τηλέφωνο όταν έχει κάποιο θέμα και του λέω τις δικές μου οδηγίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Καρατζαφέρης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης