Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος - Η αντιπολίτευση αγωνίζεται για να κρατήσει την τρόικα στην Ελλάδα

Ευ. Βενιζέλος - Η αντιπολίτευση αγωνίζεται για να κρατήσει την τρόικα στην Ελλάδα
Για επιπόλαιο και αδιέξοδο εσωτερικό διχασμό κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ευθύνες για υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας αποδίδει στην αντιπολίτευση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας  ότι αγωνίζονται για να κρατήσουν στην Ελλάδα το Μνημόνιο και την τρόικα.
Ο κ. Βενιζέλος συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», δεν  περιορίζεται μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως λέει το συγκεκριμένο κόμμα δεν είναι παρά ένα περιορισμένο τμήμα του συνόλου της αντιπολίτευσης.
«Φαινόμαστε περίεργοι στα μάτια των δανειστών με αυτόν τον εσωτερικό διχασμό, οποίος φαίνεται ανιστόρητος, επιπόλαιος και αδιέξοδος» λέει ο ίδιος.
Στη συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο δάνειο, ενώ στην ερώτηση για το εάν φοβάται ότι χωρίς τρόικα θα επιστρέψουν οι παθογένειες του συστήματος απαντάει: «Αυτό πια είναι το σύνδρομο του θυρωρού της νύκτας, ότι ερωτεύομαι τον βασανιστή μου, τον επιτηρητή μου. Μπορούμε να το κάνουμε, αρκούν οι γενικοί μηχανισμοί επιτήρησης».
Αναφερόμενος στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά, διαμηνύει ότι αν δεν σταθεί ο χώρος αυτός, δεν στέκεται η χώρα και τονίζει ότι οι πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον του χώρου αυτού (σ.σ ΠΑΣΟΚ – Ελιά) μπορούν να πιέσουν αποτελεσματικά μέσω της ψήφου τους στις ευρωεκλογές.
Για τους «58« δηλώνει ότι δεν συνιστούν κίνηση ή κόμμα, ώστε να μετέχουν οργανωτικά στις εκλογές ως συλλογική οντότητα. Ο καθένας μπορεί να μετέχει ως άτομο σημειώνει.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης