Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος (αναπ.υπ.Εσωτερικών) - Ο Γ.Παπανδρέου πρέπει να είναι παρών και στη Βουλή και στην «Ελιά»

Γρηγοράκος (αναπ.υπ.Εσωτερικών) -  Ο Γ.Παπανδρέου πρέπει να είναι παρών και στη Βουλή και στην «Ελιά»
Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από ενότητα

Αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λ.Γρηγοράκος, υπογραμμίζοντας πως κατά την άποψη του ο κ.Παπανδρέου θα έπρεπε να είναι παρών και στη Βουλή και στην «Ελιά» για να στηρίζει αυτά που έγιναν στην χώρα το 2010, το 2011 και το 2012.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Γρηγοράκος αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην απουσία νυν υπουργών της κυβέρνησης που απουσιάζουν από τα συλλογικά όργανα.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από ενότητα. Πρέπει όλοι να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας, αλλά πρέπει και κάποιοι να σέβονται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων. Δεν μπορεί να είσαι υπουργός της κυβέρνησης και να απουσιάζεις από αυτές τις μεγάλες προκλήσεις που υπάρχουν», είπε ο κ.Γρηγοράκος.
«Για μένα λοιπόν όταν το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει την απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, να βάλει ένα καινούργιο πρόγραμμα και βλέπει τις προκλήσεις που υπάρχουν στην κοινωνία, βλέπει τις ιστορικές συγκυρίες και προσπαθεί να ενώσει την κεντροαριστερά, δεν μπορεί κάποιοι που συμμετέχουν στις κυβερνητικές θέσεις και είναι πολλά χρόνια στελέχη του ΠΑΣΟΚ να απουσιάζουν. Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν τα κομματικά όργανα στα οποία μπορεί ο καθένας από μας να έχει τις αντιθέσεις του. Από κει και πέρα το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγαίνει ενωμένο» υποστήριξε ο κ.Γρηγοράκος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης