Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πυρά» Σπηλιωτόπουλου κατά Καμίνη και Σακελλαρίδη – «Αυτοδιαψεύδονται με τις πράξεις τους»

«Πυρά» Σπηλιωτόπουλου κατά Καμίνη και Σακελλαρίδη – «Αυτοδιαψεύδονται με τις πράξεις τους»
«Ο κ. Καμίνης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι “τροχονόμος” δηλώσεων»
Δριμεία επίθεση κατά των συνυποψήφιων του εξαπέλυσε ο  υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος με αφορμή τη ρύπανση της πόλης από τις προεκλογικές αφίσες.
«Την ώρα που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο κ. Γ. Σακελλαρίδης μιλά για “ποιότητα ζωής” και “αναβάθμιση της Αθήνας”, αυτοδιαψεύδεται, ρυπαίνοντας την πόλη με τις αφίσες του» τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και συμπλήρωσε:
«Το μόνο που επιτυγχάνει (ακόμη κι αν οι αφισοκολλήσεις γίνονται από το κόμμα του, εν αγνοία του) είναι να τραυματίζει ακόμη περισσότερο την ήδη τραυματισμένη Αθήνα».
Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο νύν δήμαρχος, Γ. Καμίνης, για τον οποίον τόνισε ότι «αντί να στέλνει επιστολές στους συνυποψήφιους του να προστατέψουν την πόλη από τις αφίσες και τα πανό, καλό θα είναι να κινητοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου και τα συνεργεία καθαρισμού για την αποκόλληση των αφισών, και όχι μόνο των προεκλογικών».
«Ο κ. Καμίνης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι “τροχονόμος” δηλώσεων. Οφείλει με πράξεις και όχι λόγια να δηλώσει “παρών”» καταλήγει ο κ. Σηλιωτόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης