Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Αντιμέτωπη με παρατεταμένη λιτότητα η Ελλάδα - Νέο εργασιακό μνημόνιο η συμφωνία με τρόικα

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Αντιμέτωπη με παρατεταμένη λιτότητα η Ελλάδα - Νέο εργασιακό μνημόνιο η συμφωνία με τρόικα
Αμφιβόλου αποτελέσματος τα μέτρα που έχει δεσμευθεί να εφαρμόσει μέχρι το 2020 η Ελλάδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος
Αντιμέτωπη με παρατεταμένη λιτότητα βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος τόνισε ότι είναι αμφιβόλου αποτελέσματος τα μέτρα που έχει δεσμευθεί να εφαρμόσει μέχρι το 2020.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον Real FM, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι, βάσει των όσων έχουν υπογραφεί μέχρι σήμερα, η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να εφαρμόσει συγκεκριμένα μέτρα τουλάχιστον μέχρι το 2020, τα οποία θα έχουν αμφίβολα αποτελέσματα.
Ερωτηθείς σχετικά με τη συμφωνία που επετεύχθη με την τρόικα και η οποία θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στη Βουλή, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα «νέο εργασιακό μνημόνιο», προσθέτοντας ότι κάθε βουλευτής, ανεξαρτήτως κόμματος, θα πρέπει να ψηφίσει με βάη το συμφέρον του ελληνικού λαού.
Κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκοπική στασιμότητα που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, σημειώνοντας ότι στις επαφές που έχουν στελέχη του κόμματος με τους πολίτες «βλέπουν» μία εντελώς διαφορετική εικόνα και συμπλήρωσε  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης