Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) - Η ζωή στις γειτονιές της Αθήνας μπορεί και πρέπει να αλλάξει

Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) - Η ζωή στις γειτονιές της Αθήνας μπορεί και πρέπει να αλλάξει
Παράλληλα άφησε σαφείς αιχμές για τον κ. Καμίνη
Στην συνοικία του Νέου Κόσμου βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις γειτονιές της Αθήνας.
Ο κ. Σακελλαρίδης εξέφρασε ως κύριο μήνυμα ότι η ζωή στις γειτονιές της Αθήνας μπορεί και πρέπει να αλλάξει.
«Είναι η δεύτερη φορά που είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους κατοίκους και τους επαγγελματίες αυτής της λαϊκής και ξεχασμένης γειτονιάς της Αθήνας» ανέφερε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:
«Οι αλλαγές που απαιτούνται στο Νέο Κόσμο και η αναβάθμιση αυτής της περιοχής είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας, ως νέα δημοτική αρχή: για δημοτικά τέλη αναλογικά, που δεν θα στραγγαλίζουν τους δημότες και τα μαγαζιά, για μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό Φραντζή, για στελέχωση των δημοτικών ιατρείων του Νέου Κόσμου, ώστε με την αποτελεσματική λειτουργία τους και το δικαίωμα συνταγογράφησης, το οποίο τους αφαιρέθηκε πρόσφατα, να ανακουφίσουν άμεσα τους ανασφάλιστους πολίτες της περιοχής».
Μάλιστα δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του δημάρχου, Γ.Καμίνη κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη της περιοχής από τη δημοτική αρχή.
«Κάτοικοι και επαγγελματίες μάς επεσήμαναν με επιμονή τα προβλήματα της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού, κάτι που αποδεικνύει την εγκατάλειψη του Νέου Κόσμου από τη δημοτική αρχή του κ. Καμίνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης..


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης