Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) - Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την λάσπη της Χρυσής Αυγής

Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) - Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την λάσπη της Χρυσής Αυγής
Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επικαλείται τη λάσπη της Χρυσής Αυγής
Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, από το βήμα της Βουλής απαντώντας στις κατηγορίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Ειδικότερα ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επικαλείται τη λάσπη της Χρυσής Αυγής, ταυτίζεται μαζί της και υιοθετεί τις αθλιότητές της για προεκλογικές σκοπιμότητες.
Παράλληλα υπογράμμισε την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού, που -όπως υποστήριξε- δεν γνώριζε τίποτα, ενώ στήριξε και τους δύο υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι, είπε, μπήκαν μπροστά στις προσπάθειες να αναδειχθεί ο πραγματικός ρόλος και λειτουργία της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται τη λάσπη της Χρυσής Αυγής, την υιοθετεί και την έχει βάλει στον ανεμιστήρα. Εσάς θα πάρει η μπάλα. Μαζί πηγαίνατε, χεράκι - χεράκι και στις ψηφοφορίες και στην τακτική και στην φρασεολογία. Ταυτίζεστε με αυτούς. Αυτό θα μείνει στην ιστορία ως το πιο μελανό σημείο» τόνισε και πρόσθεσε: «Στο διάλογο που δημοσιοποιήθηκε γίνεται σαφές ότι ο Πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα. Το αγνοείτε για ψηφοθηρικούς λόγους και είναι ντροπή να ταυτίζεστε με αυτές τις θέσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης