Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα κυβερνητικά τερτίπια - Δυσφορία Βενιζέλου για τις εξαγγελίες Σαμαρά για τους αστέγους - «Δεν ενημέρωσαν κανέναν»

Νέα κυβερνητικά τερτίπια - Δυσφορία Βενιζέλου για τις εξαγγελίες Σαμαρά για τους αστέγους - «Δεν ενημέρωσαν κανέναν»
Για «λογικές Μαυρογιαλούρου» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ
Νέα τερτίπια που σημειώνονται στους κόλπους του κυβερνητικού επιτελείου φέρνουν στο προσκήνιο τις μεγάλες διαφορές που χωρίζουν τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Κατά τις πληροφορίες, οι εξαγγελίες πριν από λίγη ώρα του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά για τη στήριξη των αστέγων προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Ευ. Βενιζέλου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν έλαβε ενημέρωση για την πρωτοβουλία να ανακοινωθεί σήμερα το πρόγραμμα κοινωνικής κατοικίας για τους αστέγους.
Στενοί συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου επιρρίπτουν ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για αδιανόητο "μικροκομματισμό" και "λογικές Μαυρογιαλούρου". Ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως "τέτοιου είδους κινήσεις δεν στηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης".
Η Χαριλάου Τρικούπη διαμηνύει πως στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή των υπουργών Εργασίας και Υγείας, κ. κ. Γ. Βρούτση και Α. Γεωργιάδη δεν κλήθηκε κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης