Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (ΝΔ) – Να ξεκαθαρίσει τη στάση του ο κ.Αρβανιτόπουλος

Μιχαλολιάκος (ΝΔ) – Να ξεκαθαρίσει τη στάση του ο κ.Αρβανιτόπουλος
Παρέμβαση για την παρουσία του υπ.Παιδείας στην εκδήλωση του συνδυασμού του Γ.Μώραλη


Έκκληση στον υπουργό Παιδείας, Κ.Αρβανιτόπουλο να πει «ο ίδιος τι θέλει» απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή την παρουσία του υπουργού Παιδείας στην εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος είχε πάει και στη δική του συγκέντρωση και στο παρελθόν είχε κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για εκείνον.
«Δεν γίνεται να είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» είπε ο κ.Μιχαλολιάκος, ο οποίος έχει λάβει και το επίσημα χρίσμα από τον πρωθυπουργό για τον Πειραιά.
Ορμώμενος από την παρουσία του κ. Αρβανιτόπουλου στη συγκέντρωση του κ. Μώραλη, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του είχε διερωτηθεί «ποιον στηρίζει η Ν.Δ.», αλλά και «πόσες συνιστώσες έχει».
«Άραγε ποιον στηρίζει η ΝΔ; Τον κ. Μιχαλολιάκο που χαίρει της επίσημης στήριξης Σαμαρά ή τον κ. Μώραλη που τον στηρίζουν κεντρικά στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης; Τελικά πόσες συνιστώσες έχει η ΝΔ;» ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης