Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) – Ναι στο τζαμί, όχι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) – Ναι στο τζαμί, όχι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας
Να γίνει δημοψήφισμα και για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου
Την άποψη να γίνει το τζαμί αλλά όχι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όπως προτείνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ.Καμίνης εξέφρασε ο υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Αθήνας Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλα δημοψηφίσματα όπως για παράδειγμα για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου.
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ.Σπηλιωτόπουλος υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την χωροθέτηση του τεμένους στη Αθήνας, επιμένοντας στην άποψη ότι τάσσεται κατά της ανέγερσης του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας διότι η περιοχή είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη.
Ανέφερε ότι το τζαμί καλό είναι να κατασκευαστεί στα όρια του δήμου Αθηναίων και πως η πρόταση για την ακριβή τοποθεσία θα γίνει κατόπιν διαβούλευσης.
Εξάλλου, ο κ. Σπηλιωτόπουλος επιτέθηκε σε όσους του επιτέθηκαν με αφορμή τη θέση του για το δημοψήφισμα, κατηγορώντας τους πως χάλκεψαν τις δηλώσεις του.
«Στα ατομικά δικαιώματα είμαι πολύ πιο προοδευτικός από όλους αυτούς που βγάζουν ανακοινώσεις», πρόσθεσε και τόνισε ότι στο παρελθόν απέδειξε ότι ήταν υπέρμαχος της θρησκευτικής ελευθερίας με τη θέση που είχε πάρει όσον αφορά την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.
Επιπλέον, επανέλαβε τις θέσεις του για μηδενική ανοχή στο λαθρεμπόριο, λέγοντας ότι η πρότασή του για σύσταση ειδικού σώματος για το θέμα έχει ήδη γίνει δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό Ν.Δένδια.
«Πρέπει να πάμε ενωμένοι στις κάλπες, γιατί οι εκλογές έχουν και χαρακτήρα δημοψηφίσματος» δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επικαλούμενος και τα τελευταία ευρήματα των δημοσκοπήσεων στην Αθήνα, όπου η διαφορά του με τον Γιώργο Καμίνη είναι μικρή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης