Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) – Παραιτήθηκα από βουλευτής για να είμαι ελεύθερος και να μην έχω δεσμεύσεις

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) – Παραιτήθηκα από βουλευτής για να είμαι ελεύθερος και να μην έχω δεσμεύσεις
Έτοιμος να συγκρουστώ, αλλά και να αγκαλιάσω Σαμαρά, Τσίπρα
Την άποψη ότι παραιτήθηκε από βουλευτής προκειμένου να μην έχει δεσμεύσεις και να λειτουργεί ελεύθερα εξέφρασε ο υποψήφιος με τη ΝΔ για το δήμο της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, τονίζοντας ότι παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα με δική του πρωτοβουλία.
«Εγώ παραιτήθηκα με δική μου πρωτοβουλία, χωρίς να μου το ζητήσει κανείς, σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους που έχουν μείνει στη βουλευτική τους ασυλία, για ένα λόγο: όχι μόνο για να δείξω ότι θέλω να αφοσιωθώ, να αφιερωθώ στη μάχη της Αθήνας αλλά κυρίως γιατί ήθελα να κόψω οποιαδήποτε εξάρτηση από το παρελθόν, το οποίο το έχω, το σέβομαι, το τιμώ αλλά θέλω να είμαι ελεύθερος» τόνισε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Σπηλιωτόπουλος.
«Να συγκρουστώ για την Αθήνα αν χρειαστεί με τον κ. Τσίπρα, να συγκρουστώ όμως και με τον κ. Σαμαρά. Να αγκαλιάσω αν χρειαστεί τον κ. Σαμαρά, αλλά να μπορώ να αγκαλιάσω και τον κ. Τσίπρα εάν τα συμφέροντα της Αθήνας με οδηγήσουν εκεί» υποστήριξε ο κ.Σπηλιωτόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχουν προβλήματα όπως κάποιοι υπονοούν ακροδεξιά, κεντρώα και αριστερά. Υπάρχουν προβλήματα κοινά για όλους τους δημότες».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης