Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (δήμαρχος Πειραιά) – Αθλιότητες οι μεθοδεύσεις του συνδυασμού Μώραλη-Μαρινάκη – Δεν αποδίδουν

Μιχαλολιάκος (δήμαρχος Πειραιά) – Αθλιότητες οι μεθοδεύσεις του συνδυασμού Μώραλη-Μαρινάκη – Δεν αποδίδουν
Σχόλιο για τις καταγγελίες σχετικά με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Καραϊσκάκη
Αθλιότητες χαρακτήρισε ο δήμαρχος Πειραιά, Β.Μιχαλολιάκος τα όσα καταγγέλλονται ότι διαδραματίστηκαν σε εκδήλωση παιδιών για το «ευ αγωνίζεσθε» στο στάδιο Καραϊσκάκη, η οποία φέρεται να εξελίχθηκε σε προεκλογική φιέστα υπέρ του συνδυασμού του Γ.Μώραλη.
«Αυτές οι ενέργειες δεν είναι απλώς παλαιοκομματικές. Είναι αθλιότητες που δεν αποδίδουν κιόλας», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος υποστήριξε ότι «όταν μιλούν οι γονείς, όταν μιλούν οι δάσκαλοι και τα καταγγέλουν, τι ανάγκη έχει να μιλήσει ένας δήμαρχος ή ένας υποψήφιος δήμαρχος; Τα απομονώνει αυτά τα φαινόμενα η κοινωνία του Πειραιά, Δεν τα δέχεται. Δεν είναι συμβατά με το ήθος, τον πολιτισμό και την παράδοση του Πειραιά».
Η τοποθέτηση του δημάρχου Πειραιά έρχεται στον απόηχο σχετικής καταγγελίας από την πλευρά του υποψήφιου Θοδωρή Δρίτσα για εκδήλωση μαθητών που έλαβε χώρα στο Καραϊσκάκη.
«Η χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών, κορυφώθηκε όταν τα παιδιά καθοδηγήθηκαν να φωνάζουν ρυθμικά ‘Πειραιάς Νικητής’. Οι ευθύνες είναι τεράστιες, διερευνούμε ήδη την ποινική διάστασή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δρίτσας.
Σημειώνεται πως ο κ.Μώραλης απαντώντας στις καταγγελίες του Θ.Δρίτσα έκανε λόγο για 300 καπελάκια που δόθηκαν στα παιδιά, τα οποία ήταν χωρίς το σήμα και το όνομα του συνδυασμού του.
Ωστόσο,  φωτογραφίες από την εκδήλωση αποδεικνύουν το αντίθετο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης