Τελευταία Νέα
Πολιτική

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή στον Πειραιά – Πρώτος σε ψήφους ο Β. Μαρινάκης

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή στον Πειραιά – Πρώτος σε ψήφους ο Β. Μαρινάκης
Ο συσχετισμός δυνάμεων στο δημοτικό συμβούλιο
Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 θα αναλάβει τα καθήκοντα της η νέα δημοτική αρχή στον Πειραιά υπό τη δημαρχία του Γ.Μώραλη.
Ο συνδυασμός του κ.Μώραλη «Περαιάς Νικητής» έλαβε το 55,23% των ψήφων και θα εκπροσωπηθεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο με 29 έδρες.
Ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους ξεχωρίζουν ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Β.Μαρινάκης, ο οποίος έλαβε 14.010 ψήφους, ο Π.Κόκκαλης που έλαβε 3.585 ψήφους και η Λόλα Νταϊφά που έλαβε 1.943 ψήφους.
Ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» θα εκπροσωπηθεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο με 11 έδρες, το «Λιμάνι της Αγωνίας» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσα με  4 έδρες, η «Λαϊκή Συσπείρωση» της βουλευτού του ΚΚΕ Ελπίδας Παντελάκη με 2 έδρες, η «Ελληνική Αυγή» με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Κούζηλο με 1 έδρα, ο συνδυασμός «Πειραιάς Νέα Αρχή» του Γιάννη Βουράκη με 1 έδρα και ο συνδυασμός του Αντώνη Καλογερόγιαννη «Πειραιάς Όλοι Μαζί» με 1 έδρα. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που στο νέο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά δεν θελήσουν να συμμετέχουν οι επικεφαλής των συνδυασμών, τότε τις έδρες τους αναλαμβάνουν ο πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι σε ψήφους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης