Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Αυταρχική επιλογή η απειλή για επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Αυταρχική επιλογή η απειλή για επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ
Με το αίμα των πολιτών χτίστηκε η ΔΕΗ
Αυταρχική επιλογή χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου του Σύριζα, Πάνος Σκουρλέτης, την επιστράτευση με την οποία απειλεί η συγκυβέρνηση τους εργαζομένους της ΔΕΗ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha.
Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου ο Π. Σκουρλέτης δήλωσε πως «αυτού του τύπου η αυταρχική επιλογή δίνει την αίσθηση μιας δύναμης γιατί περί αυτού πρόκειται και την έχουμε ξαναδεί», που έρχεται ωστόσο ως αποτέλεσμα «του τρόμου, του πανικού και της αμηχανίας που διακατέχει συνολικά την κυβέρνηση» και που εκφράζεται και στις δηλώσεις της Σ. Βούλτεψη.
Επιπλέον, χαρακτήρισε τα σχέδια της κυβέρνησης για ΔΕΗ δύο ταχυτήτων, επιλογή «που ευνοεί συγκεκριμένα συμφέροντα» , αφήνοντας αιχμές για την ικανότητα της συγκυβέρνησης που παρουσιάζεται «να αγνοεί τη διεθνή εμπειρία» και αρνείται στο λαό το δικαίωμα να αποφασίσει ποιο είναι το συμφέρον του.
«Η ΔΕΗ αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, η οποία χτίστηκε με το αίμα των ελλήνων φορολογουμένων και δεν μπορούμε να το χαρίσουμε αυτό», συνέχισε έπειτα ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ενώ ερωτηθείς για την προσπάθεια του Σύριζα να τεθεί το ζήτημα σε δημοψήφισμα δήλωσε ότι κάτι τέτοιο θα έφερνε τους κυβερνώντες προ των ευθυνών τους καθώς θα είχε να απαντήσει στην ελληνική κοινωνία « και να πει κοιτάξτε να δείτε εγώ θέλω να εξυπηρετήσω τον φίλο μου τάδε επιχειρηματία, να του δώσω προίκα και μερικές χιλιάδες πελάτες και ότι δεν σας αναγνωρίζω το δικαίωμα να αποφασίζετε για αυτό το πολύ κρίσιμο θέμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης