Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές ΠΑΣΟΚ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για τον αιγιαλό - «Ο Τσίπρας συγκρούεται με ένα νομοσχέδιο φάντασμα»

Βολές ΠΑΣΟΚ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για τον αιγιαλό - «Ο Τσίπρας συγκρούεται με ένα νομοσχέδιο φάντασμα»
Σε στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ
Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης κόντρα στις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στον αιγιαλό, κατηγορώντας τον ότι είναι «μόνιμα προσκολλημένος στον τυχοδιωκτισμό, στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία».
Στη σχετική ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι το νομοσχέδιο έχει ήδη αποσυρθεί και πλέον βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και χρειάζεται ακόμη χρόνος για να φτάσει στη Βουλή.
Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «συγκρούεται με ένα νομοσχέδιο "φάντασμα"».
«Ετοιμάζεται ως νέος Δον Κιχώτης να επιτεθεί σε ανύπαρκτους εχθρούς. Ελπίζουμε ότι κάποιοι δεν θα ανεχτούν να παραπλανώνται, υποδυόμενοι τον Σάντσο Πάντσα, στα σχέδια του κ. Τσίπρα» συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ.
«Η χώρα το μόνο που δεν χρειάζεται είναι κατασκευασμένες και υστερόβουλες συγκρούσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κομματική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για να μπει η χώρα σε ανασφάλεια και περιπέτειες εν όψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη και συμπληρώνει:
«Αυτό που χρειάζεται στο θέμα των αιγιαλών είναι υπεύθυνες πολιτικές προτάσεις, που θα προστατεύουν πραγματικά το περιβάλλον, την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες και θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας, και αυτές θα καταθέσουμε».
«Είναι ώρα αυτοί που μονίμως καλλιεργούν το διχασμό να σταματήσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια και τις μικροκομματικές φιέστες για σημαντικά θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία. Είναι ώρα να σοβαρευτούν και να πάψουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνεται ότι σήμερα το απόγευμα (στις 19:30 στο Μουσείο Μπενάκη) ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε ανοιχτή συνάντηση διαλόγου κοινωνικές οργανώσεις και δίκτυα, επιστημονικούς φορείς, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, πολιτικές δυνάμεις και κόμματα με απώτερο στόχο το συντονισμό δράσεων από όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις της κοινωνίας και της πολιτικής προκειμένου να ανατραπούν τα σχέδια της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης