Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαγεωργόπουλος: Κρυστάλλινοι οι τραπεζικού μου λογαριασμοί…

Παπαγεωργόπουλος: Κρυστάλλινοι οι τραπεζικού μου λογαριασμοί…
Αφορμή η πρόταση του Εισαγγελέα για παραπομπή του πρώην δημάρχου σε δίκη για την κατηγορία της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων
Ως κρυστάλλινους χαρακτήρισε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος.
Στον απόηχο την παραπομπή του σε δίκη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ο Β. Παπαγεωργόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «κρυστάλλινους τραπεζικούς λογαριασμούς».
«Παραπέμπω στον έλεγχο που πραγματοποίησαν πριν από 8 μήνες δικαστικοί πραγματογνώμονες στα οικονομικά του καθώς και της δημοτικής του παράταξης, χωρίς, όμως, να διαπιστωθεί καμία παρανομία. Η αλήθεια ευτυχώς είναι γραπτή και πιστεύω ότι δεν κρύβεται» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τι μετέδιδε νωρίτερα, το bankingnews.gr
Την παραπομπή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε δίκη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ΄ εξακολούθηση,προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών Ευάγγελος Μπακέλας.
Στο κείμενο της πρότασης του εισαγγελέα προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, αφέρεται ότι τα εν λόγω χρήματα (259.759 ευρώ) προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα και συγκεκριμένα από την υπεξαίρεση που τέλεσε ο Παναγιώτης Σαξώνης, γίνεται αναφορά σε λογαριασμούς που διατηρούσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με τον Μιχάλη Λεμούσια και επισημαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του παραπάνω ποσού αναλήφθηκε από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.
Επιπλέον τονίζεται ότι δεν επιβεβαιώνεται από κανένα στοιχείο ο ισχυρισμός ότι το ποσό προερχόταν από χρηματικές προσφορές των εκλεγέντων υποψηφίων του συνδυασμού του κ. Παπαγεωργόπουλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης