Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Ναι» του Μ. Χρυσοχοΐδη στις απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων

«Ναι» του Μ. Χρυσοχοΐδη στις απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων
"Οι απολύσεις να ξεκινήσουν από συγγενείς, φίλους και πελάτες των πολιτικών"
Υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο τομέα τάχθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λαμβάνοντας μέρος στην άτυπη ενδοκυβερνητική διαμάχη σχετικά με τις νέες απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων.
Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά», ο υπουργός Μεταφορών υποστήριξε τις απολύσεις στο δημόσιο, τονίζοντας πως πρέπει να ξεκινήσουν πρώτα από τους «συγγενείς, τους φίλους και τους πελάτες των πολιτικών».
 «Πρέπει να γίνει μία αξιολόγηση και όπου υπάρχουν πλεονασματικοί -ενδεχομένως πολλοί, οι οποίοι είναι στα γραφεία και δεν δουλεύουν- τότε θα πρέπει να πάνε στο σπίτι τους αυτοί οι άνθρωποι, γιατί είναι πλεονασματικοί. Εγώ θα έλεγα, όμως, πριν σας απαντήσω, ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι πολιτικοί να δούμε ποιοι έχουν μπει στη Βουλή με ρουσφέτια των πολιτικών και να φύγουν αυτοί πρώτοι. Σε διάφορους οργανισμούς, ποιοι, με ποια ρουσφέτια τόσα χρόνια -και είναι διάφοροι, φίλοι, συγγενείς, πελάτες πολιτικών εννοώ-, και όλα αυτά να αθροιστούν σε ένα νούμερο, παρά να ψάχνουμε να διώξουμε χρήσιμους ανθρώπους» επισήμανε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να οριοθετήσει την έννοια της μεταρρύθμισης, διευκρίνισε πως «μεταρρυθμιστής σημαίνει ένας δίκαιος πολιτικός, ο οποίος αλλάζει τα πράγματα υπέρ των πολιτών. Και ο μεταρρυθμιστής είναι ένας: αυτός που κάνει το δίκαιο κράτος, που δεν ανέχεται, δηλαδή, ρουσφέτια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης