Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λ. Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ): Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Γ. Παπανδρέου και οι συν αυτώ – Όποιος διαφωνεί, φεύγει μόνος του

Λ. Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ): Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Γ. Παπανδρέου και οι συν αυτώ – Όποιος διαφωνεί, φεύγει μόνος του
Οφείλει και ο Γιώργος Παπανδρέου και τα στελέχη αυτά να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να μας πουν τι θα κάνουν την επόμενη μέρα, ανέφερε
Κριτική στον πρώην πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα, καλώντας τον να ξεκαθαρίσει τη στάση του.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA, «το ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να το διαλύσουν το 1989, προσπάθησαν να το διαλύσουν δύο φορές το 2012, φέτος στις 25 Μαΐου και την 1η Σεπτέμβρη, στις 2 του μήνα και χθες», για να προσθέσει ότι «είναι επτάψυχο και κάποιοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τους καιρούς».
«Είναι κάποιοι από το ’80, την εποχή που όλα ήταν εύκολα και η θάλασσα γιαούρτι. Δεν υπάρχουν εύκολα πράγματα σήμερα», επισήμανε και ερωτηθείς για τον κ. Παπανδρέου, σημείωσε ότι «ο Παπανδρέου και όλοι αυτοί του 1981, αλλά δεν μπορεί να είναι το ΠΑΣΟΚ σήμερα του 1981. Στέκεται κάθε φορά στα πόδια του και παίρνει μια ανάσα και τα λέω και στο ΠΑΣΟΚ ότι το σύστημα αυτό δεν μπορεί να πάει άλλο».
Κάλεσε δε τον πρώην πρόεδρο του κόμματος «και τα στελέχη αυτά να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να μας πουν τι θα κάνουν την επόμενη μέρα. Στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ; Στηρίζουν την κυβέρνηση; Θέλουν να πάμε να εκλέξουμε τώρα Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να διατηρηθεί η σταθερότητα στη χώρα; Θέλουν κάποιοι να πάμε σε εκλογές ή σε μια σβούρα του «πάρτα όλα»; Όταν παίξαμε αυτό το παιχνίδι, υπήρχε και η δραχμούλα και κάτι μπορούσαμε να δώσουμε τότε. Τώρα, τι κάνεις; Ψέματα και χαρτούρα στον αέρα, όπως αυτά που έλεγε χθες ο Τσίπρας; Και το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αποκαλύψει το ρόλο του Τσίπρα και όλων αυτών που έχουν πάει με τον Τσίπρα».
Ερωτηθείς ο κ. Γρηγοράκος σχετικά με το ενδεχόμενο διαγραφής των διαφωνούντων, σημείωσε ότι «ο Βενιζέλος δεν μπαίνει στη διαδικασία αυτή, για κάποιους λόγους και προσωπικούς και φιλοσοφικούς. Και πιστεύω ότι ο Βενιζέλος ποτέ δεν θα διαγράψει κανέναν, αλλά όταν διαφωνείς με κάποιον, σηκώνεσαι και φεύγεις μόνος σου, για λόγους αξιοπρέπειας», σημείωσε.
Ακόμη σημείωσε ότι «είναι η μοναδική φορά (σ.σ. χθες) που το ΠΑΣΟΚ συνήλθε σε όργανα και δεν υπήρχε γραμματέας. Είναι ιστορικό το ατόπημα που έκανε ο γραμματέας. Δεν υπάρχει "δεν μπορώ", υπάρχει "δεν θέλω". Δεν ξέρω τι δουλειά είχε, αλλά αυτό το ιστορικό κόμμα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται εξ απαλών ονύχων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης