Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Είναι ώρα κυβέρνηση και αντιπολίτευση να συνεννοηθούν – Δεν αντέχει η χώρα έξι μήνες πόλωσης

Μπακογιάννη (ΝΔ): Είναι ώρα κυβέρνηση και αντιπολίτευση να συνεννοηθούν – Δεν αντέχει η χώρα έξι μήνες πόλωσης
Όλοι έχουν χώρο στη ΝΔ – Να τοποθετηθεί ξανά το κόμμα στην Κεντροδεξιά
Την άποψη πως έχει έρθει η ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση πρέπει να βρουν σημεία συνεννόησης μια και η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και δεν αντέχει έξι μήνες ακραίας πολιτικής συμπεριφοράς εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Είμαστε κοντά στο να πιούμε νερό και στο τέλος αυτής της προσπάθειας. Θα ήταν κρίμα να τιναχτούν αυτά τον αέρα για μικροπολιτικά οφέλη, από οποιαδήποτε πλευρά κι αν προέρχονται αυτά. Υπάρχουν πολλά θέματα που ο Σαμαράς θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» ανέφερε μιλώντας στο Παραπολιτικά FM η κα.Μπακογιάννη.
Όπως είπε, «η πολωτική αντίληψη δεν έχει καλά αποτελέσματα για την χώρα.  Έξι μήνες ακραίας πολιτικής συμπεριφοράς δεν αντέχει η χώρα. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε τις ευθύνες μας, όχι απέναντι στο κόμμα μας, αλλά απέναντι στον ελληνικό λαό».
Κληθείσα να σχολιάσει τα περί προεδρικής εκλογής, η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του Κώστα Καραμανλή δεδομένου ότι έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το προεδρικό αξίωμα, ενώ αναφορικά με το εάν η κυβέρνηση συγκεντρώνει τους 180 είπε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το πολιτικό κλίμα εκείνης της περιόδου.
Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκάλεσε η τοποθέτηση της ότι θα είναι απούσα από τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 χρόνων της ΝΔ.
«Δεν θα παραβρεθώ στα γενέθλια. Δυστυχώς, θα απουσιάζω για βουλευτικές υποχρεώσεις στις Βρυξέλες», ανέφερε η κα. Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα έχει ανάγκη να τοποθετηθεί ξανά στην Κεντροδεξιά.
«Είμαι βαθιά παραταξιακή. Έχουν χώρο στη Νέα Δημοκρατία όσοι πραγματικά πιστεύουν κα ασπάζονται και την πολιτική και την ιδεολογία της Ν.Δ.. Υπάρχει η μεγάλη κεντροδεξιά και πρέπει να την ξανασυναντήσουμε. Αν αφήσουμε το κέντρο ορφανό θα είναι τεράστιο πολιτικό και ουσιαστικό λάθος. Η κοινωνία δεν καταλαβαίνει όμως από ταμπέλες, αλλά από πολιτικές. Η επιστροφή στις αξίες της Ν.Δ. είναι απολύτως απαραίτητη» υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ.
Κληθείσα να σχολιάσει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, η κα.Μπακογιάννη τόνισε  ότι «τα νταηλίκια δεν περνάνε στο εξωτερικό, εκεί πρέπει να είμαστε σοβαροί».
«Μετά την τελευταία επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία, άκουσα να λένε ότι η επιμήκυνση του χρέους ίσως να είναι και μια μορφή κουρέματος. Μπράβο. Σ’ αυτό συμφωνούμε. Πρέπει να είναι  στόχος και των δύο. Γιατί τα νταηλίκια δεν έχουν αντίκρισμα στην διεθνή πολιτική σκηνή. Αυτά που λέμε πρέπει να έχουν αντίκρισμα και σοβαρότητα» υποστήριξε η κα. Μπακογιάννη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης