Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος (αναπλ. Υπουργός Υγείας): Η αντίδραση των αγορών οφείλεται στα σενάρια περί πολιτικής αστάθειας

Γρηγοράκος (αναπλ. Υπουργός Υγείας): Η αντίδραση των αγορών οφείλεται στα σενάρια περί πολιτικής αστάθειας
Χρειάζεται πολιτική σταθερότητα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση
Στα σενάρια περί πολιτικής αστάθειας απέδωσε την αντίδραση των αγορών τα τελευταία 24ωρα απέναντι στην Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λ. Γρηγοράκος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο κ.Γρηγοράκος υποστήριξε ότι για να καταφέρει η χώρα να βγει από την κρίση, απαιτείται πολιτική σταθερότητα.
«Για βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, γιατί οι αγορές αντιδρούν όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει σταθερότητα» υποστήριξε ο κ.Γρηγοράκος, αναφέροντας πως επιθυμία της κυβέρνησης είναι να φύγει οριστικά η τρόικα,
«Κάποιοι όμως προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες ανασφάλειας» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
«Η κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες σταθεροποίησης στο πολιτικό σκηνικό της χώρας λέγοντας πως «θα ήταν καλό να κάτσουν να συζητήσουν όλες οι δυνάμεις της χώρας».
Σε ό,τι αφορά τα περί εξόδου της χώρας από τα μνημόνια ο κ.Γρηγοράκος εκτίμησε πως «η κυβέρνηση θα δικαιωθεί για τους χειρισμούς της».
Ερωτηθείς για την προεδρική εκλογή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε ότι «η κυβέρνηση θα συζητήσει το θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας λίγο πριν τη λήξη της θητείας» και εκτίμησε ότι «θα συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης