Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Επιτακτική η ανάγκη συνεννόησης στα εθνικά θέματα

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Επιτακτική η ανάγκη συνεννόησης στα εθνικά θέματα
Μας γεννούν ανησυχία οι κινήσεις της Τουρκίας, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Την ανάγκη συνεννόησης για τα εθνικά θέματα, μετά και τις κινήσεις της Τουρκίας νότια της Κύπρου, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, «μας γεννούν ανησυχία οι κινήσεις της Τουρκίας, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή».
Μάλιστα, ανέφερε ότι «επιβάλλεται να υπάρχει μία επικοινωνία και πολύ δε περισσότερο να βρεθεί κι ένας κοινός τόπος πάνω στα ζητήματα τα εθνικά».
Πρόσθεσε δε ότι δεν είναι τυχαία η συνάντηση στο Πεντάγωνο, με δική του πρωτοβουλία, του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ. Αβραμόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις.
Επιτέθηκε μάλιστα στον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, σημειώνοντας ότι «θα ήθελα να επισημάνω τον διαφορετικό τρόπο που ο κ. Αβραμόπουλος αντιλαμβάνεται την αναγκαία επικοινωνία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αντίθεση με τον κ. Σαμαρά ο οποίος, παρά τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις που έχουμε και αυτό είναι μία πραγματικότητα, έχει τα τηλέφωνα κλειστά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης