Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ): Τη γύμνια της μνημονιακής κυβέρνησης αποκάλυψε για μια ακόμη φορά η πλημμύρα στη Δυτική Αττική

Δ. Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ): Τη γύμνια της μνημονιακής κυβέρνησης αποκάλυψε για μια ακόμη φορά η πλημμύρα στη Δυτική Αττική
Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης είναι μόνο για επικοινωνιακά παιχνίδια, σημειώνει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
Για γύμνια της μνημονιακής κυβέρνησης κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς, με αφορμή τη νεροποντή και τις πλημμύρες που καταγράφηκαν στη Δυτική Αττική, σημειώνοντας ότι «οι μεθοδεύσεις της (σ.σ. της κυβέρνησης) είναι μόνο για επικοινωνιακά παιχνίδια».
Ο κ. Τσουκαλάς κατηγορεί την κυβέρνηση για αποκλεισμό της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «τα κυβερνητικά στελέχη που μαζεύτηκαν νύχτα με τον πρωθυπουργό, αποκλείοντας θρασύτατα την περιφερειάρχη Ρ. Δούρου, δεν πήραν καμιά ουσιαστική απόφαση στην κατεύθυνση ριζικής επίλυσης του προβλήματος», προσθέτοντας ότι «ήταν προσανατολισμένα μόνον για τα τηλεοπτικά δελτία».
Όπως σημειώνει ο κ. Τσουκαλάς, «σε λίγο και η πλημμύρα αυτή θα ξεχαστεί από την κυβέρνηση και τους κορυβαντιώντες εκπροσώπους των ΜΜΕ» και προτείνει «να συγκληθεί άμεσα σύσκεψη εργασίας με τους δημάρχους, τις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων και το Πολυτεχνείο, υπό την αιγίδα και την προεδρία της Περιφερειάρχη, για τη λήψη βραχυπρόθεσμα εφαρμόσιμων και αποτελεσματικών μέτρων για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής».
Θεωρούμε αδιανόητο εν έτι 2014 να μην υπάρχουν οι τεχνικές γνώσεις και οι τεχνολογικές δυνατότητες για την επίλυση του προβλήματος των πλημμυρών, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα βαθιά ταξικό, δηλαδή πολιτικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης