Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (υπ. Υγείας): Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τότε κάτι δεν πάει καλά

Βορίδης (υπ. Υγείας): Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τότε κάτι δεν πάει καλά
Η αξιολόγηση από την τρόικα θα κλείσει και δεν θα υπάρξει καμία εκκρεμότητα τόνισε ο υπουργός Υγείας
Την αισιοδοξία του ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα θα κλείσει και δεν θα υπάρξει καμία εκκρεμότητα εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και ερωτηθείς για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, ο υπουργός Υγείας  υποστήριξε ότι είναι «η έξοδος στις αγορές».
Κληθείς να σχολιάσει την υπαναχώρηση της κυβέρνησης και την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ο κ.Βορίδης είπε πως δεν γνωρίζει τις οριστικές θέσεις του υπουργείου για το θέμα.
«Η κυβέρνηση έχει μπροστά της την κατάρτιση του προϋπολογισμού. Μέτρα που επηρεάζουν τα μεγέθη του πρέπει να προσαρμοστούν στην δημοσιονομική πραγματικότητα» σημείωσε ο κ.Βορίδης, ο οποίος εκτίμησε πως στο πλαίσιο μιας συνολικής συμφωνίας που θα μιλά για το τέλος του μνημονίου και για μια διαφορετική μορφή στήριξης στην Ελλάδα θα τεθεί και το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους.
Αναφορά έκανε ο κ.Βορίδης και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τη Γιάννα Αγγελοπούλου.
Αφού υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να είσαι αριστερός να βρίσκεσαι απέναντι στο κεφάλαιο και από την άλλη να είσαι αγκαλιά με έναν εκφραστή του κεφαλαίου, ο κ.Βορίδης τόνισε: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τότε κάτι δεν πάει καλά».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης