Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες μεταξύ Στ. Ξουλίδου και Γ. Σούκουρα για τα περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτών

Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες μεταξύ Στ. Ξουλίδου και Γ. Σούκουρα για τα περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτών
Με πρωτοβουλία της βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. η δημοσιοποίηση των συνομιλιών
Φως στις αποκαλύψεις περί απόπειρας χρηματισμού της από τον Γιώργο Σούκουρα - φερόμενο και ως μέλος της ΝΔ - αποφάσισε να ρίξει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Στ. Ξουλίδου.
Καταθέτοντας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δημοσιοποίησε μέρος των επίμαχων συνομιλιών της με τον Γ. Σούκουρα, κατά τις οποίες το στέλεχος της ΝΔ αποπειράται να πείσει τη βουλευτή να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δελεάζοντάς την με ένα - άγνωστου ύψους - χρηματικό ποσό.












Την ίδια στιγμή, η Στ.. Ξουλίδου ζήτησε και την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκειμένου να βρεθεί ποιος έδινε πρόσκληση στον Γιώργο Σούκουρα για να εισέρχεται στη Βουλή.
Η βουλευτής ανέφερε πως ζήτησε τα συγκεκριμένα στοιχεία από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής Θανάση Παπαϊωάννου, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι είναι προσωπικά δεδομένα και χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση για να δοθούν.
Σύμφωνα με την κ. Ξουλίδου, ο Γ. Σούκουρας εισήλθε στη Βουλή στις 26 ή 27 Αυγούστου 2014 και την ενημέρωσε ότι στις 12 θα ήταν στο Κοινοβούλιο.
Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει καταγγείλλει πως ο κ. Σούκουρας, μέσω Facebook αποπειράθηκε να τη δωροδοκήσει για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί από το αρχείο η δικογραφία για τα περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης