Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Εισαγγελέα ο Γ. Σούκουρης για την υπόθεση του χρηματισμού βουλευτών - Θεωρείται ύποπτος τέλεσης κακουργήματος!

Στον Εισαγγελέα ο Γ. Σούκουρης για την υπόθεση του χρηματισμού βουλευτών - Θεωρείται ύποπτος τέλεσης κακουργήματος!
Να δώσει εξηγήσεις καλείται από τις εισαγγελικές αρχές ο Γ. Σούκουρης
Το δρόμο της δικαιοσύνης φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της απόπειρας χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς ο αρμόδιος Εισαγγελέας κάλεσε τον Γ. Σούκουρη να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης κακουργήματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real News», ο Εισαγγελέας Π. Παναγιωτόπουλος κάλεσε τον Γ. Σούκουρη να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή.
Ας σημειωθεί πως η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Στ. Ξουλίδου είχε καταγγείλει πως ο Γ. Σούκουρης, ως μέλος της ΝΔ, είχε αποπειραθεί να τη δωροδοκήσει με 2 – 3 εκ. ευρώ προκειμένου να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να ψηφίσει τον προτεινόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Για την υπόθεση, η Στ. Ξουλίδου έχει δημοσιοποιήσει μεγάλο μέρος των επίμαχων συνομιλιών, ενώ ο Π. Καμμένος φέρεται να προσκόμισε βίντεο, το οποίο αποδεικνύει τις στενές σχέσεις του Γ. Σούκουρη με τη ΝΔ.

Τι μετέδιδε χθες, Τετάρτη, το bankingnews.
Φως στις αποκαλύψεις περί απόπειρας χρηματισμού της από τον Γιώργο Σούκουρα - φερόμενο και ως μέλος της ΝΔ - αποφάσισε να ρίξει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Στ. Ξουλίδου.
Καταθέτοντας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δημοσιοποίησε μέρος των επίμαχων συνομιλιών της με τον Γ. Σούκουρα, κατά τις οποίες το στέλεχος της ΝΔ αποπειράται να πείσει τη βουλευτή να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δελεάζοντάς την με ένα - άγνωστου ύψους - χρηματικό ποσό.
Την ίδια στιγμή, η Στ.. Ξουλίδου ζήτησε και την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκειμένου να βρεθεί ποιος έδινε πρόσκληση στον Γιώργο Σούκουρα για να εισέρχεται στη Βουλή.
Η βουλευτής ανέφερε πως ζήτησε τα συγκεκριμένα στοιχεία από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής Θανάση Παπαϊωάννου, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι είναι προσωπικά δεδομένα και χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση για να δοθούν.
Σύμφωνα με την κ. Ξουλίδου, ο Γ. Σούκουρας εισήλθε στη Βουλή στις 26 ή 27 Αυγούστου 2014 και την ενημέρωσε ότι στις 12 θα ήταν στο Κοινοβούλιο.
Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει καταγγείλλει πως ο κ. Σούκουρας, μέσω Facebook αποπειράθηκε να τη δωροδοκήσει για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί από το αρχείο η δικογραφία για τα περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής.


Οι επίμαχες συνομιλίες














www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης