Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας (ΠΑΣΟΚ): Η κυβέρνηση δεν θα «κλείσει» πάση θυσία τη συμφωνία με την τρόικα

Ρήγας (ΠΑΣΟΚ): Η κυβέρνηση δεν θα «κλείσει» πάση θυσία τη συμφωνία με την τρόικα
"Θα κλείσει η συμφωνία όταν είναι για το συμφέρον του ελληνικού λαού"
Την άποψη πως η κυβέρνηση δεν θα συμφωνήσει άνευ όρων στις αξιώσεις της τρόικας εξέφρασε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγας.
Ειδικότερα, από το βήμα της Βουλής, ο Π. Ρήγας υποστήριξε πως «η χώρα, η κυβέρνηση δεν θα κλείσει πάση θυσία την συμφωνία. Πρόθεσή μας είναι να διατηρήσουμε την χώρα ασφαλή, όχι όμως έναντι παντός τιμήματος»
Όπως εξήγησε, η χώρα μας δίνει τη μάχη στις διαπραγματεύσεις κι η κυβέρνηση έχει δηλώσει ξεκάθαρα μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε προκειμένου να κλείσουμε αυτή τη συμφωνία κι επίσης ότι από ποιο σημείο - το οποίο είναι φανερό - και έπειτα δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε.
«Ο καθένας λοιπόν από δω και πέρα ας αναλάβει τις ευθύνες του» σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως αυτό απευθύνεται και στον ΣΥΡΙΖΑ διότι ορισμένοι, όπως ο κ. Σταθάκης, λέει «πρέπει να κλείσει η συμφωνία και να πάμε σε εκλογές».
«Ε, όχι λοιπόν δεν θα κλείσει η συμφωνία αν οι τροϊκανοί εξακολουθούν να πιέζουν. Θα κλείσει η συμφωνία όταν είναι για το συμφέρον του ελληνικού λαού. Και αν δεν μπορεί να κλείσει η συμφωνία θα κληθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις και οι πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν υπάρχει κανένας ανεύθυνος» κατέληξε ο Π. Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης