Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν ψηφίζει ΠτΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής Μ. Μπόλαρης - «Δεν είναι θέμα προσώπου, αλλά πολιτικής»

Δεν ψηφίζει ΠτΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής Μ. Μπόλαρης - «Δεν είναι θέμα προσώπου, αλλά πολιτικής»
Εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στη συγκυβέρνηση
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει τον προτεινόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Μάρκος Μπόλαρης.
Ειδικότερα, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ραδιόφωνο «FM 100», υποστήριξε πως «οι μέρες είναι λίγες, αφήστε τες να κυλίσουνε. Οι παλιοί λέγανε “κοντός ψαλμός αλληλούια”».
«Οι μέρες είναι ακριβώς είκοσι. Έχουμε την ευχέρεια τις επόμενες μέρες να συζητήσουμε με όρους πολιτικής και όχι επιδίωξης προσωπικής ή εξωκοινοβουλευτικής. Με όρους πολιτικής να συζητήσουμε το τι χρειάζεται να γίνει. Έχει πολύ μεγάλη σημασία, συζητώντας αυτά τα πράγματα να βάζουμε τη λογική μπροστά, δηλαδή να βάζουμε μπροστά τα συμφέροντα του τόπου, της πόλης, της χώρας και τα συμφέροντα των πολιτών. Αν τα προτάξουμε αυτά είναι πολύ πιο ψύχραιμος ο λόγος μας και είναι πολύ πιο καθαρό και ψύχραιμο το μυαλό μας για λειτουργήσουμε γι’ αυτό το οποίο έχουμε ταχθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μ. Μπόλαρης.
Παράλληλα, κατήγγειλε πως «η συγκυβέρνηση χρησιμοποίησε τους τελευταίους μήνες μέχρι και σήμερα, την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ως ένα τρόπο για να επιτύχει την παραμονή της στην εξουσία».
Όπως εξήγησε, ενώ οι διαδικασίες αυτές έπρεπε να γίνουν φυσιολογικά το Φεβρουάριο, με έναν τρόπο ο οποίος δεν έχει σχέση με την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά έχει σχέση με τα αδιέξοδα της συγκυβέρνησης, επέστρεψε την εκλογή Προέδρου και επιχειρώντας να δραματοποιήσει την κατάσταση, την έβαλε να γίνει την Τρίτη - τέταρτη μέρα των Χριστουγέννων.
«Άσχετα απ’ το εάν είναι αντιπρόεδρος ή όχι οποιουδήποτε κόμματος, θεωρώ ότι ο κ. Δήμας είναι μια σοβαρή προσωπικότητα. Αυτό δε σημαίνει τίποτα στην παρούσα συνθήκη και με τους όρους που γίνεται η εκλογή. Δεν βάζω θέμα προσωπικό, βάζω θέμα πολιτικής η οποία πρέπει να σταματήσει» κατέληξε προαναγγέλλοντας επί της ουσίας, την αρνητική του ψήφο στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης