Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεικτικός ο Καμμένος απέναντι στον Δήμα: Πού κατάντησες Σταύρο;… Λυπάμαι πολύ!

Δεικτικός ο Καμμένος απέναντι στον Δήμα: Πού κατάντησες Σταύρο;… Λυπάμαι πολύ!
"Βράχος όμως ο Δήμας, δεν δέχεται με τίποτα ψήφο Χρυσής Αυγής μόνο αποστατών και light nazi"
Με εμφανώς ειρηνική διάθεση «υποδέχθηκε» τις δηλώσεις του Στ. Δήμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ειδικότερα, μετά τις δηλώσεις του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας περί των ψήφων της Χρυσής Αυγής, ο Π. Καμμένος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω σχόλιο:
«Βράχος όμως ο Δήμας δεν δέχεται με τίποτα ψήφο Χρυσής Αυγής μόνο αποστατών και light nazi... που κατάντησες Σταύρο λυπάμαι πολύ»
Φυσικά, ο υπαινιγμός του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. έγκειται στη θετική ψήφο των δύο πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Χρ. Αλεξόπουλου και Στ. Μπούκουρα, κατά τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τι μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr
Δεν θα δεχτώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, τόνισε ο υποψήφιος Σταύρος Δήμας.
Τα σενάρια που διακινούνται για το ενδεχόμενο να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή τον Σταύρο Δήμα, τα οποία διαψεύδονται κατηγορηματικά από το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό.
Νωρίτερα, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει την εκλογή Προέδρου με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, καθώς πολλοί βουλευτές θα ψηφίσουν «παρών» σε μια τέτοια περίπτωση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα ψηφίσει «παρών» αν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ψηφίσουν Δήμα, ενώ και ο Χρ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν δέχεται να εκλεγεί Πρόεδρος με τις ψήφους των χρυσαυγιτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης