Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Aδιανόητο να υπονομεύεται η ενότητα από τον Γ. Παπανδρέου - Προσβάλλεται η μνήμη του Ανδρέα

ΠΑΣΟΚ: Aδιανόητο να υπονομεύεται η ενότητα από τον Γ. Παπανδρέου - Προσβάλλεται η μνήμη του Ανδρέα
Προσβολή και για τους ιστορικούς αγώνες της παράταξης
«Είναι αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από ένα πρόσωπο, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου», δηλώνουν κύκλοι της Χαρ. Τρικούπη στην «άτυπη ενημέρωση» που εκδόθηκε.
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ απαντώντας σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα να συστήσει ο κ. Παπανδρέου δικό του κόμμα επισημαίνει τα παρακάτω:
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη να διασφαλίσουμε την ενότητα του χώρου μας που είναι ο εγγυητής της εθνικής σταθερότητας. Μέχρι σήμερα έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες - όχι όλες δημόσια γνωστές - για την ενότητα του χώρου και δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την συστράτευση των στελεχών ούτε την ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων στον Άρειο Πάγο.
Είναι άλλωστε αδιανόητο να υπονομευθεί η ενότητα από ένα πρόσωπο όπως ο Γιώργος Παπανδρέου που τιμήθηκε από το ΠΑΣΟΚ εκλεγόμενος Πρόεδρός του και αναδεικνυόμενος σε Πρωθυπουργό.
Και μάλιστα σε Πρωθυπουργό της περιόδου των καταλυτικών επιλογών τόσο για την ένταξη στο μνημόνιο (2010), όσο και για το σχηματισμό κυβερνητικών συνεργασιών (2011).
Μια τέτοια ενέργεια θα γινόταν χωρίς εμφανή πολιτικό λόγο, χωρίς ιστορική λογική, χωρίς συλλογικό πολιτικό στόχο.
Αντιθέτως θα συνιστούσε προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και στους ιστορικούς αγώνες της παράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης