Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις υποκλοπές στα γραφεία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις υποκλοπές στα γραφεία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα
Ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας
Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσε το δημοσίευμα των Νέων περί υποκλοπών στα γραφεία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, μεταξύ άλλων.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Καλούδης θα ερευνήσει αν τελεσθεί τα αδικήματα της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών κατ' εξακολούθηση και παραβίασης προσωπικόν δεδομένων κατ' εξακολούθηση με σκοπό παράνομο περιουσιακό όφελος και βλάβη τρίτου.
Όπως μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr, ένα νέο σκάνδαλο υποκλοπών έρχεται στην επιφάνεια, αυτή τη φορά με «θύματα» τα γραφεία των κομμάτων στο κέντρο της Αθήνας, όπως προκύπτει από έρευνα που διεξήγαγε η εφημερίδα «Τα Νέα».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας έδειξε έρευνα των Νέων που διήρκεσε δύο εβδομάδες.
Η έρευνα έγινε με ειδική συσκευή.
Τα περισσότερα από αυτά τα «πολύ ύποπτα συμβάντα», όπως χαρακτηρίζονταν από το λογισμικό, εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και αμέσως μετά στην Πλατεία Κουμουνδούρου όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ΣΥΡΙΖΑ και στην ευρύτερη περιοχή των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, προς την πλευρά των Εξαρχείων και της Σόλωνος.
Ρεκόρ όμως στις καταγραφές ύποπτης δραστηριότητας για υποκλοπές, η οποία δεν φαίνεται να έχει σχέση με τις εκλογές της Κυριακής, εντοπίζεται στο τρίγωνο ανάμεσα στον Πύργο Αθηνών, στην αμερικανική πρεσβεία και στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης