Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο επίκεντρο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ η αποκάλυψη για τις υποκλοπές στα γραφεία πολιτικών κομμάτων

Στο επίκεντρο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ η αποκάλυψη για τις υποκλοπές στα γραφεία πολιτικών κομμάτων
Θα εκδοθεί ανακοίνωση
Ανακοίνωση στην οποία θα διατυπώνεται η ανάγκη να υπάρξουν επίσημες απαντήσεις και έρευνα για το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των «Νέων» θα εκδώσει εντός της ημέρας η πλατεία Κουμουνδούρου.  
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  με τη χρήση ειδικής συσκευής εντοπίστηκαν «ίχνη» υποκλοπών, σε περιοχές όπου έχουν την έδρα τους πολιτικά κόμματα.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι από τις 6 έως τις 18 Ιανουαρίου εντοπίστηκαν εκατοντάδες παρεμβολές στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, σε σημεία πολιτικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ των ο οποίων η περιοχή των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, και του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Η είδηση  δεν ξάφνιασε τα στελέχη της Κουμουνδούρου που ανέφεραν ότι «πολλές φορές έχουν διαπιστώσει δυσλειτουργία η συνακρόαση στα κινητά και σταθερά τους τηλέφωνα».
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας έχει μιλήσει δημόσια για το ενδεχόμενο παρακολούθησης των στελεχών του κόμματος.
Το Αύγουστο του 2013 σε κλειστή Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε επιστήσει την προσοχή σε όλους τους βουλευτές να είναι προσεκτικοί στις συνομιλίες τους.
Αντίστοιχη ενημέρωση είχε κάνει και σε άτυπη συνεδρίαση βουλευτών του κόμματός του την άνοιξη, όπως αποκάλυψε τότε η εφημερίδα Αυγή στις 18 Απριλίου 2013.
Ο Αλ. Τσίπρας είχε καταγγέλλει παρακολουθήσεις και ενδεχομένως, τηλεφωνικές υποκλοπές, μετά από θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον υπεύθυνο τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη, που είχε αναφερθεί σε επισκέψεις στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης