Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Να μην μπει η χώρα σε παρένθεση – Εφικτός ο στόχος για την τρίτη θέση

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Να μην μπει η χώρα σε παρένθεση – Εφικτός ο στόχος για την τρίτη θέση
Ας επωμιστούν και άλλοι την κυβερνητική ευθύνη υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Να μην μπει η χώρα σε παρένθεση ζητά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα και ενώ απομένουν μόλις λίγα 24ωρα από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.
«Ήρθε η ώρα να μπει «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».
Ας επωμισθούν και άλλοι την κυβερνητική ευθύνη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι εφικτός ο στόχος να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη τρίτη δύναμη.
«Δεν μπορείς να πεις ότι αποσύρεσαι για λίγο γιατί κουράστηκες» τονίζει ο κ.Βενιζέλος αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εκλογών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν χρειάζονται υπουργικές καρέκλες για να συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ στις εξελίξεις ως εγγυητής.
Ο κ. Βενιζέλος αμφισβητεί την πιθανότητα αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ και απορρίπτει το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι τα τροφοδοτεί.
«Αυτά τα σενάρια στο εσωτερικό τροφοδοτούνται από τη ΝΔ που έχει εξαπολύσει ένα κύμα άγαρμπου και αδέξιου εκφοβισμού αλλά και από τις αντιφάσεις και τις επιπολαιότητες του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο εξωτερικό αυτά τα σενάρια υποκινούνται από ανεύθυνους σπεκουλαδόρους» υπογραμμίζει ο κ.Βενιζέλος.
Όπως λέει το ΠΑΣΟΚ τάσσεται κατά της επιμήκυνσης του προγράμματος, ενώ αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟ ο κ.Βενιζέλος υπογραμμίζει πως στο συνέδριο θα συζητηθούν τα πάντα, «χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις», δηλαδή και το θέμα της ηγεσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης