Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Μεγάλη ήττα για το ΠΑΣΟΚ και για μένα προσωπικά το εκλογικό αποτέλεσμα

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Μεγάλη ήττα για το ΠΑΣΟΚ και για μένα προσωπικά το εκλογικό αποτέλεσμα
Τον ερχόμενο Μάιο το συνέδριο, ανοιχτό το θέμα της ηγεσίας τόνισε ο Βενιζέλος
Στην παραδοχή ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν «μια μεγάλη ήττα για το ΠΑΣΟΚ και για εμένα προσωπικά» προχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι ο λαός εξέφρασε τη δυσφορία του και την εξέφρασε άνισα, περισσότερο στο ΠΑΣΟΚ, παρά στη Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας πως ακόμα και το Ποτάμι, παρά τις προεκλογικές υποκλοπές, πήγε καλύτερα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να επιτεθεί για ακόμα μια φορά στο Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, αναφέροντας πως εάν δεν είχε γίνει αυτή η κίνηση διάσπασης, το ΠΑΣΟΚ θα είχε πολλαπλάσια ποσοστά.
Όσον αφορά το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Βενιζέλος ανέφερε ότι θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα θέματα θα είναι ανοιχτά, όπως αυτό της αλλαγής ηγεσίας.
«Το πραγματικό ερώτημα είναι εάν η παράταξη θα κινηθεί προς τη δυναμική του μέλλοντος ή τη ρουφήχτρα του παρελθόντος» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος.
Όσον αφορά τη νέα κυβέρνηση ο κ.Βενιζέλος υποστήριξε ότι δεν έχει συγκεκριμένη στρατηγική,
«Δεν περιμένουμε ούτε το αδιέξοδο ούτε την καταστροφή της χώρας, ευχόμαστε να καταφέρει το καλύτερο και όχι το χειρότερο» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος, ο οποίος αναφορικά με το θέμα του ΠτΔ, διεμήνυσε πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμπράξει σε κανένα παλαιοκομματικό παιχνίδι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς τα κριτήρια θα είναι η πραγματική συναίνεση και η θεσμική διαφάνεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης