Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννάκου (ΝΔ): Θα ζητηθεί παρέμβαση του Κ.Καραμανλή για την επόμενη ημέρα της ΝΔ

Γιαννάκου (ΝΔ): Θα ζητηθεί παρέμβαση του Κ.Καραμανλή για την επόμενη ημέρα της ΝΔ
Να διαδραματίσει ρόλο για να επιστρέψει το κόμμα στον κεντρώο χώρο τόνισε η Μαριέττα Γιαννάκου
Την επιθυμία βουλευτών της ΝΔ να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προκειμένου να του ζητήσουν να διαδραματίσει ρόλο στην επόμενη ημέρα του κόμματος προανήγγειλε η Μαριέττα Γιαννάκου.
Σε δηλώσεις της στο Star, η κα.Γιαννάκου υποστήριξε ότι οι βουλευτές αφού εκφράσουν την ανησυχία τους στον κ.Καραμανλή θα του ζητήσουν να παίξει ρόλο γιατί όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι σημαντικό κεφαλαίο για το κόμμα.
Ερωτηθείσα, αν θα του ζητήσουν να επιστρέψει στην ηγεσία, η κα. Γιαννάκου εκτίμησε ότι κ.Καραμανλής δεν θα θέλει κάτι τέτοιο.
«Θα τού πούμε να παίξει ρόλο για να επιστρέψει η ΝΔ στον κεντρώο χώρο τον οποίο εγκατέλειψε στις τελευταίες εκλογές» τόνισε η κα.Γιαννάκου, κάνοντας λόγο για «ορισμένους που προσπάθησαν να στηριχτούν σε μικρές ομάδες ‘φυτευτών’ που ήρθαν στη ΝΔ την τελευταία στιγμή».
«Η ανανέωση δεν γίνεται με αυτούς γίνεται από τη βάση» τόνισε χαρακτηριστικά η κα.Γιαννάκου.
Οι ζυμώσεις για την επόμενη ημέρα στη ΝΔ εισέρχονται στην τελική τους ευθεία ύστερα από το δείπνο βουλευτών της ΝΔ που διοργάνωσε η κα.Γιαννάκου αλλά και των συναντήσεων που έχει το τελευταίο διάστημα ο κ.Καραμανλής και ενώ πλησιάζει η 19η Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ με κύριο αντικείμενο την αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στην εκλογική ήττα της ΝΔ.
Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι δεν θέτει θέμα ηγεσίας ενώ κάλεσε όσους θέλουν να το πράξουν, να το κάνουν στα όργανα του κόμματος.
Από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποστήριξε πως ο πρώτος λόγος για ανάληψη πρωτοβουλιών πρέπει να δοθεί στον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας πως η ΝΔ έχασε το τελευταίο διάστημα την επαφή της με τη νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, την οποία και πολύ γρήγορα θα πρέπει να την ξαναβρεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης