Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανήσυχος για την Ελλάδα ο Χ. Γεωργιάδης (ΥΠΟΙΚ Κύπρου) - Δεν πάνε καλά τα πράγματα

Ανήσυχος για την Ελλάδα ο Χ. Γεωργιάδης (ΥΠΟΙΚ Κύπρου) - Δεν πάνε καλά τα πράγματα
Αν η Ελλάδα δεν θέλει επέκταση του προγράμματος, θα πρέπει να έχει εναλλακτικούς τρόπους για τη χρηματοδότηση της οικονομίας, σημείωσε

Την ανησυχία του και τον προβληματισμό του για την Ελλάδα, μετά το αδιέξοδο στο Eurogroup της Δευτέρας, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Χάρης Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.
Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο της Κύπρου CyBC επισήμανε ότι «τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, είμαι ανήσυχος και προβληματισμένος ως Έλληνας», για να προσθέσει ότι «ήταν φανερό εδώ και μέρες πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για την Ελλάδα».
Η πρόσφατη συνάντηση στις Βρυξέλλες και το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων δίνει πλέον το χαρακτήρα του επείγοντος σε όλες τις επόμενες κινήσεις, με τον κ. Γεωργιάδη να σημειώνει ότι «μετά και το τελευταίο Eurogroup, πιστεύω πως η ελληνική κυβέρνηση ξέρει την κατάσταση και την πραγματικότητα και πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της».
«Εάν επιθυμεί την επέκταση του προγράμματος θα πρέπει να το ζητήσει, εάν δεν το θέλει, υποθέτω, πως θα έχει κάνει συγκεκριμένους τους εναλλακτικούς τρόπους που θα επιτρέψουν τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία του ελληνικού κράτους και της οικονομίας», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης