Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα

Σακελλαρίδης: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα
Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια, το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό
Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αφορμή τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν τα δύο κόμματα, μετά την επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup.
Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρει ότι είναι κατανοητό «ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα», τονίζοντας πως θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, «ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν».
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση.
«Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό», τονίζει και αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνει πως η αντίδραση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την κατανόηση της κυβέρνησης.
«Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που κατάφερε επί δυόμιση χρόνια ήταν να εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές της οποίες αποδεχόταν με παθητικότητα;», διερωτάται.
Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει: «Ο άλλος εταίρος, της πάλαι ποτέ μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ευ. Βενιζέλος, αντιγράφει το λεξιλόγιο των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών μιλώντας για “τζάμπα μαγκιές”».
«Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα.
Θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης