Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Τα πράγματα είναι ανησυχητικά - Να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Τα πράγματα είναι ανησυχητικά - Να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων
Ο κ. Θεοδωράκης ενημερώθηκε για τις προτάσεις που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο Eurogroup της Δευτέρας
Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κατά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Εξέφρασα την εκτίμησή μου ότι τα πράγματα είναι ανησυχητικά, πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης εξερχόμενος του Μ. Μαξίμου.
Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη για τις προτάσεις που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο Eurogroup της Δευτέρας, για τις έξι μεταρρυθμίσεις.
Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ακόμη ότι η συνάντηση του με τον κ. Τσίπρα «βοήθησε να καταλάβουμε τις προτάσεις της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις αλλά και για να αντιληφθεί κι εκείνος τις δικές μας θέσεις και ποιές μπορούν να ενταχθούν στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση».
Ερωτηθείς για την σύσκεψη των κεντρικών τραπεζιτών στην Κύπρο τόνισε ότι «ανεξάρτητα από το τι έγινε στην Κύπρο τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν λέω ότι δεν παλεύονται, μπορούμε να τα παλέψουμε. Η τελευταία απόφαση του Eurogroup πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους και από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και από τους εταίρους. Το ζητούμενο είναι να πάμε τα πράγματα πιο μπροστά γιατί υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που θέλουν τα πράγματα να πάνε πίσω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης