Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης προς Βενιζέλο: Πρωτοστατείς στο διασυρμό του ΠΑΣΟΚ

Κακλαμάνης προς Βενιζέλο: Πρωτοστατείς στο διασυρμό του ΠΑΣΟΚ
Εικόνα διχασμού στο ΠΑΣΟΚ
Ολομέτωπη επίθεση στον Ευ. Βενιζέλο εξαπέλυσε ο Απ. Κακλαμάνης, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη συρρίκνωση του Κινήματος.
Ειδικότερα, το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Ευ. Βενιζέλο πως «πρωτοστατεί» στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ «με τους Ηρακλείς του Στέμματός του», τονίζοντας ότι τον έναν από αυτούς τον προορίζει να είναι «αντ΄ αυτού», για την «ολοκλήρωσή της.
Βέβαια, στο στόχαστρο έθεσε και τον Γ. Παπανδρέου.
Ωστόσο, ο Απ. Κακλαμάνης αναγνώρισε πως και ο ίδιος έκανε λάθη, επικαλούμενος ως παράδειγμα την «προσπέλαση του κ. Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ, προερχόμενου από άλλο πολιτικό χώρο» και στην οποία συνέβαλε ο ίδιος ως υπουργός Παιδείας.
Όπως αναφέρει, ο κ. Βενιζέλος δεν του συγχωρεί ότι ήταν πάντα κατά της διάσπασης του ΠΑΣΟΚ, για την οποία διάσπαση όπως σημειώνει ο κ. Κακλαμάνης, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «μεθόδευσε, ήδη, από την επομένη των εκλογών του Ιουνίου 2012» και αποκαλύπτει ότι, τότε, ο κ. Βενιζέλος του είπε, επί λέξει, ότι «το ΠΑΣΟΚ θα είναι πια ένα μικρό κόμμα».
«Με διαρροές στο γνωστό ΔΟΛιο συγκρότημα για "σπατάλες" και "χρέη" και "ελέγχους" από "πέντε ελεγκτικές εταιρείες", διέσυρε καθημερινά το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε εν συνεχεία.
Αποδίδει στον κ. Βενιζέλο και στον κ. Σαμαρά ότι για προσωπικούς λόγους επέσπευσαν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αδιαφορώντας, ακόμα και σήμερα, «για τη βλάβη, ενδεχομένως ανήκεστη, που θα υποστεί η κοινή μας πατρίδα». Όπως αναφέρει, αυτό δείχνει και η ποιότητα της αντιπολίτευσης που ασκούν, «που προβοκάρει τη νέα κυβέρνηση, με την οποία συναγωνίζονται σε ανεύθυνες λαϊκίστικες μπαρούφες, επαναλαμβάνοντας την εγκληματική πολιτικά στάση, τόσο της ΝΔ όσο και της Αριστεράς το 2010, κατά της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όταν και τότε η χώρα ήταν στο χείλος του γκρεμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης