Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Η αβεβαιότητα στις τράπεζες επηρεάζει τους καταθέτες - Πρωτογενές έλλειμμα το 2015

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Η αβεβαιότητα στις τράπεζες επηρεάζει τους καταθέτες - Πρωτογενές έλλειμμα το 2015
Η Ελλάδα έχασε όλα της τα πλεονεκτήματα στη διαπραγμάτευση, σύμφωνα με τον Ευ. Βενιζέλο
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από το βήμα της Βουλής, όπου και συζητείται το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η Ελλάδα έχασε όλα της τα πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης.
«Η αβεβαιότητα στις τράπεζες επηρεάζει αρνητικά τους καταθέτες», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά την πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει χέρι στα αποθεματικά των Ταμείων, ο Ευ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «κανιβαλισμό χωρίς προοπτικής τα repos με τα αποθεματικά των Ταμείων που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση».
Παρατηρούμε μια ραγδαία επιδείνωση όλων των οικονομικών μεγεθών της χώρας, τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος, ενώ εκτίμησε ότι θα υπάρξει πρωτογενές έλλειμμα το 2015.
«Μέσα σε 50 ημέρες καταστράφηκε το στρατηγικό σχέδιο της χώρας.
Η κυβέρνηση έχασε μέσα από τα χέρια της τα 11 δισ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ήθελε χρηματοδότηση χωρίς μνημόνιο και κατέληξε με μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, τονίζοντας ότι αφού έχει αφήσει την χώρα βαθιά στο μνημόνιο 2, προετοιμάζεται για το μνημόνιο 3.
Επιπλέον, σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν κάνει καμία κουβέντα για το θέμα του δημοσίου χρέους, ενώ ανακοίνωσε πως το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει τα νομοσχέδια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και για τις 100 δόσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης