Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (υπ. Εργασίας): Να αλλάξουν στάση απέναντι στην κυβέρνηση οι δανειστές

Σκουρλέτης (υπ. Εργασίας): Να αλλάξουν στάση απέναντι στην κυβέρνηση οι δανειστές
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα λιτότητας της προηγούμενης κυβέρνησης τόνισε ο υπουργός Εργασίας
Την θέση ότι οι δανειστές θα πρέπει να αλλάξουν στάση απέναντι στην Ελλάδα διατύπωσε ο υπουργός Εργασίας, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι οι δανειστές πρέπει να αντιληφθούν ότι πρέπει να υπάρξει μια πολιτική προσέγγιση στο πρόβλημα της Ελλάδας και να δείξουν άλλα δείγματα γραφής.
«Δεν πρέπει να πάρουν την ευθύνη της συνέχισης αυτής της πολιτικής, στραγγαλίζοντας την Ελλάδα και βάζοντας την Ευρώπη σε απρόβλεπτες συνέπειες.
Δεν έχουν κατανοήσει ότι πρέπει να αλλάξουν στάση απέναντι στην Ελλάδα.
Υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει το ίδιο πρόγραμμα λιτότητας με την προηγούμενη» είπε ο κ.Σκουρλέτης.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή πρόωρων εκλογών επανέλαβε πως «εάν βρεθούμε σε ένα δίλημμα έξω από τα όρια της εντολής που μας έδωσε ο ελληνικός λαός, ενδέχεται να απευθυνθούμε σε αυτόν».
Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά είπε πως εμφανίστηκε αμετανόητος υπερασπιζόμενος μια πολιτική που τον οδήγησε στην ήττα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης