Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Το μεγάλο πρόβλημα στο χώρο της υγείας είναι η υποστελέχωση

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Το μεγάλο πρόβλημα στο χώρο της υγείας είναι η υποστελέχωση
Θα προτείνω στις Βρυξέλλες να μου δώσουν ένα 12μηνο πρόγραμμα προσλήψεων
«Το μεγάλο πρόβλημα στον χώρο είναι η στελέχωση, έφυγαν πολλοί, έχει μείνει ένας κουρασμένος κόσμος», ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, ο υπουργός Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε στη συνέχεια ότι ετοιμάζεται να προτείνει στην Κομισιόν να καταρτίσει ένα 12μηνο πρόγραμμα προσλήψεων για το χώρο της υγείας, το οποίο εκτιμά ότι είναι εφικτό.
«Το Σύστημα σκάει από παντού», υπογράμμισε έπειτα, σχολιάζοντας ότι «ενεργοποιήσαμε 4 οργανισμούς του 2010 για να στείλουμε γιατρούς από εδώ κι από εκεί».
Επισημαίνοντας επί μέρους προβλήματα στο χώρο της υγείας, τόνισε ότι εδώ και επτά χρόνια εκκρεμεί διαγωνισμός για ασθενοφόρα, διαμηνύοντας ότι θα πάρει το ζήτημα πάνω του και ότι πιστεύει ότι θα λυθεί.
Ακόμα αναφέρθηκε και στο ζήτημα των εφημεριών, οι οποίες εδώ και τρία χρόνια ήταν απλήρωτες, αναφέροντας ότι «βρήκαμε τα λεφτά και πληρώσαμε αυτή την εκκρεμότητα».
Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μέσα στο Μάιο θα λυθεί και το ζήτημα με τους απλήρωτους ειδικευόμενους, τονίζοντας ότι «δεν αντέχω να μου πει άνθρωπος ότι δούλεψε και δεν πληρώθηκε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης